Zoeken

Vergelijken

Veilig

Vertrouwd

 

Tips

De mooiste dagjes uit

Natuurlijk wil je je vrije tijd goed besteden. Je wilt leuke dingen doen en niet te veel geld uitgeven. Kijk dan eens op deze vergelijkingssite. Onder Maak uw keuze vind je in het keuzemenu veel leuke dingen die je in je vrije tijd kunt doen, van Actieve uitstapjes tot Zoo en Pretpark. Je vindt op deze website met meer dan 369 artikelen ongetwijfeld een activiteit die bij je past.

Geen gewone vergelijkingssite

Dit is geen gewone vergelijkingssite. Een gewone vergelijkingssite is een website waar je tegen een vaste, lage prijs allerlei artikelen bij diverse webwinkels kunt bestellen. Deze website is een veilingsite. De prijzen van de artikelen staan niet vast. Heb je belangstelling voor een bepaald artikel? Dan moet je een bod uitbrengen. Ben je de hoogste bieder. Dan ontvang je, na betaling, het door jou gewenste artikel. Nadel van en veilingsite is dat je nooit zeker weet of je een door jou gewenst artikel kunt kopen voor een door jou bepaalde prijs. Wellicht doet iemand anders een hoger bod. Dan wordt hij, na betaling, de bezitter van het artikel. Je hebt dus de mogelijkheid om een bepaald artikel voor een zacht prijsje te kopen. Het is echter onzeker of je het artikel ook daadwerkelijk kunt kopen.

Het lijkt wel een gewone vergelijkingssite

Op het eerste gezicht lijkt deze website wel een gewone vergelijkingssite. Je ziet immers bovenaan de website de bekende woorden zoeken, vergelijken, veilig en vertrouwd staan. Ook op deze vergelijkingssites kun je zoeken naar artikelen. Vervolgens kun je die artikelen, dankzij de duidelijke afbeeldingen en de omschrijvingen, met elkaar vergelijken. Het kopen van de artikelen via deze vergelijkingssite is veilig en vertrouwd. Ook een keuzemenu en een zoekvenster ontbreken niet op deze vergelijkingssite. Ook zien we de van veel andere vergelijkingssite bekende pagina met de meest bekende artikelen. Afwijkend is eigenlijk alleen de prijs. er staat niet bij ieder artikel een bepaalde prijs vermeld. Bij ieder artikel staat vermeld Bieden vanaf € 1.00. De prijs stat dus niet vast. De hoogste bieder kan het artikel kopen.

Op zoek naar een bepaald artikel

Ook op deze vergelijkingssite kun je op de bekende manieren op zoek gaan naar het door jou gewenste artikel. Wellicht vind je dat artikel door te kijken bij de meest bekeken artikelen. Wellicht vind je het door jou gewenste artikel door gebruik te maken van het keuzemenu. Wellicht vind je dat artikel door gebruik te maken van het zoekvenster. Heb je vaker gebruik gemaakt van vergelijkingssites? Dan weet je dat je de artikelen op een vergelijkingssites doorgaans snel en eenvoudig kunt vinden door gebruik te maken van het zoekvenster, je hoeft immers alleen mar het door jou gewenste artikel in het zoekvenster te tikken en vervolgens te klikken op Zoeken. Zo kun je ook zoeken naar artikelen die niet in het keuzemenu worden vermeld. Het door jou gezochte artikel verschijnt, als het via deze vergelijkingssite kan worden besteld, direct in beeld.

je moet bieden op een artikel

Je kunt de artikelen op deze website niet direct bestellen bij de webwinkel. Waarom niet? Omdat je eerst een bod moet uitbrengen. Natuurlijk wil je weten welk bod inmiddels is gedaan. Klik daarom onder de omschrijving van het door jou gewenste artikel op Bezoek Aanbieder. Je ziet wat het laatst uitgebrachte bod is. Op de klok zie je hoeveel tijd je nog hebt om een bod uit te brengen. Doe je op het juiste moment het hoogste bod? Dan kun je het door jou gewenste artikel kopen.
 

 

 


 


 


 


 

 

© 2023 Vrijetijdcheque